31 Aralık 2018 Pazartesi

EMITT Hosted Buyerlarının taşıma sorumluluğu İnturs'da-Yılmaz Parlar

POSTA KUTUSUPosta Kutusu


EMITT FUAR TAŞIMA İŞİ İNTURS’DA



Her sene olduğu gibi EMITT Hosted Buyerlarının taşıma sorumluluğunu bu sefer de “İnturs” taşıma şirketi alıyor.





İnturs yönetim kurulu başkanı Sami Sarıkaya; Son 3 yıldır EMITT Turizm fuarına gelen Hosted Buyer acentelerin İstanbul içi ve dışında FAM Trip transfer ve araç sponsoru olduklarını ve bunun haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.


Bu tip hizmetlerin aslında Turizm gönüllüsü olarak yapılmasının gerektiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Sami Sarıkaya ; 30’dan fazla büyük kapasiteli araçla söz konusu fuar için İstanbul İçi ve Anadolu Turlarını 
gerçekleştireceklerini söyleyerek her zaman bu tarz etkinliklere destek olmayı bir görev bildiklerini belirtti. 




TravelShop Turkey ile işbirliğinin ayrıcalığını yaşadıklarını ifade eden Sayın Sarıkaya, kesinlikle TravelShop firmasının organize ettiği WorkShop ve fuarlardaki tanıtım faaliyetlerinin tüm sektörce desteklenmesini ve işbirliği yapılması gerektiğinin altını çizdi.


1997 yılından bu yana Taşımacılık hizmeti veren Sarıkaya sözlerinin devamında; şirket bünyesinde, halihazırda irili ufaklı 100’e yakın Turizme özel amaçlı araç ve profesyonel bir kadrolarının mevcut olduğunu ekledi.





Özellikle Anadolu Turlarında ve Incentive alanında oldukça başarı sağladıklarını belirten Sarıkaya, 10 bin kişinin üzerindeki guruplara  hizmet verecek derecede büyük bir kapasiteye haiz olduklarını söyledi.


Bilindiği gibi; son 3 yıldır EMITT’e gelen Hosted Buyer’lar için sponsorluk anlamında da daima hazır olduğun gösteren İnturs, Travelshop Turkey’in organize etmiş olduğu  Luxury M.I.C.E ve Wedding etkinliğine de sponsor olup kusursuz bir hizmet kalitesiyle evlerine uğurlayarak taşımacılık alanında Turizmin gururu olmuştur.  


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder